Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δείχνει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ο Ιωαννίδης» - Τι γίνεται με το θέμα του στόπερ

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, με τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Μπαντ Έρλαχ όλα τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού». Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην «πρώτη» του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος δέχθηκε το γνωστό καλωσόρισμα με… φατούρο από τους νέους του συμπαίκτες, τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι, πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς -με εξαίρεση τον Τζούριτσιτς ακόμα- που ενσωματώθηκαν στην αποστολή. «Με τους παίκτες, που ήρθαν και σήμερα, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», σημείωσε ο Νικολογιάννης.

Και συνέχισε: «Σήμερα είχαμε δίτερμα, με τον Σπόραρ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Ιωαννίδη τρία. Ο Ιωαννίδης δείχνει σε πάρα πολύ κατάσταση. Ωστόσο, είναι ''θέμα'' το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμα στόπερ». Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, υπογράμμισε: «Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παίκτη, που δεν μπορεί να ολοκληρώσει ακόμα τη μεταγραφή του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή πιθανότατα με συμβόλαιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πείσεις τοπ αμυντικό να πάρει την απόφαση για το μέλλον του στα τέλη Ιουνίου, να έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται λίγη υπομονή».

Για τη δουλειά, τέλος, που γίνεται στην Αυστρία, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» είπε: «Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ στο πρέσινγκ παράλληλα με την κατοχή υπό το πρέσινγκ του αντιπάλου. Βλέπουμε σε σχέση με όλη τη χρονιά ότι τώρα γίνονται καλύτερα κάποια πράγματα, αφού οι περισσότεροι παίκτες ξέρουν τον ρόλο τους».

Αναφορικά με τον Κριστιάν Μανέα, το όνομα του οποίου έγραψαν οι Ρουμάνοι, ξεκαθάρισε: «Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x