Stoiximan Super League

Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου - Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Αϊτόρ τόνισε με ανάρτησή του πως η φετινή σεζόν ήταν η δυσκολότερη στη ζωή του, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του, εκφράζοντας τη σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Τον απολογισμό της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε χθες, έκανε ο Αϊτόρ με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Ισπανός τόνισε ότι παρότι η σεζόν «ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ» για τον ίδιο, εξελίχθηκε στη δυσκολότερη της ζωή του, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του, εκφράζοντας τη σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αϊτόρ:

«Σας ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο, που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ. Ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα, δίνοντάς μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας.

Ο τραυματισμός με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο αυτό, που με κάνει ευτυχισμένο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο να βοηθάω την ομάδα μου, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο, που έχουν αγωνιστεί μέχρι το τέλος. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x