Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ανησυχητική η εικόνα του Παναθηναϊκού - Kαμία δικαιολογία για τις δύο σερί γκέλες στη Λεωφόρo»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά απέναντι στην Κηφισιά.

Στην ανησυχία, που προκαλεί η εικόνα του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης. Μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν υπάρχει δικαιολογία για τη δεύτερη στη σειρά εντός έδρας γκέλα, λέγοντας πως οι περισσότεροι παίκτες ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Μάλιστα, τόνισε πως αν ήταν απλά καλός και έκανε τα απαραίτητα ο Παναθηναϊκός, τότε θα έπαιρνε και τα δύο παιχνίδια.

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση, από ένα σημείο και μετά δεν ήξερε τι παίζει. Τραγική εμφάνιση, θα μπορούσε να χάσει στο τέλος. Μετά την κόκκινη του Σένκεφελντ χάθηκαν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, η υπομονή, το σχέδιο, το όποιο πλάνο υπήρχε ως τότε. Όλες οι αλλαγές ήταν επιθετικοί και στην άμυνα δεν βρισκόταν κανείς, με αποτέλεσμα η Κηφισιά να χάσει ευκαιρίες ακόμη και για να νικήσει.

Είναι μια γκέλα, με την οποία μένει πίσω και πλέον έχει έναν Γολγοθά να ανέβει. Είναι ανησυχητική η εικόνα της ομάδας για δεύτερο σερί ματς στη Λεωφόρο, μετά τη Λαμία. Θα έπρεπε να τα πάρει με συνοπτικές διαδικασίες, έκανε δύο ισοπαλίες και ειδικά σήμερα απέναντι σε μία ομάδα με πολύ χαμηλή δυναμικότητα. Αν ήταν απλά καλός και έκανε τα απαραίτητα θα έπαιρνε το ματς, οι περισσότεροι παίκτες ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν πάει πουθενά έτσι όπως παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός
», είπε μεταξύ άλλων στο σχόλιό του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x