Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πάθος για τη νίκη, πανηγυρισμοί και «πράσινα» χαμόγελα

Μετά την υψηλή ένταση της πρωινής προπόνησης, ακολούθησαν οι ασκήσεις τεχνικής με πειράγματα, φοβερό κλίμα και ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους νικητές. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Το κλίμα μέσα στην ομάδα το καταλαβαίνεις από την καθημερινότητα και τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδου. Αν δει κανείς τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και κυρίως την απογευματινή, κατά την 8η ημέρα προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Αυστρία, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι οι σχέσεις όλων είναι καταπληκτικές!

Στις σημερινές ασκήσεις τεχνικής και συνεργασίας, το πάθος για τη νίκη ήταν πολύ μεγάλο, όπως, επίσης, και τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο φινάλε από τους νικητές. Ακόμη και οι... διαφωνίες ορισμένες φορές ανάμεσα στους παίκτες και τους «επιτηρητές» (συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς) για το αν μετρήσει ή όχι ένας πόντος, εκφράζονταν με τέτοιο τρόπο που ο οποιοσδήποτε μπορούσε να αντιληφθεί τόσο τη θέληση για την «πρωτιά» στην προπόνηση, όσο και το φοβερό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ασκήσεις τεχνικής με πάθος, πειράγματα

Στίβος μάχης με 5 «σταθμούς»

Μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες για να αρχίσει η άσκηση τεχνικής και συνεργασίας.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Μαύροι: Σένκεφελντ, Ηλιάδης, Λοντίγκιν, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Παλάσιος

Μπλε: Αϊτόρ, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χριστογεώργος, Ρούμπεν,

Πράσινοι: Κώτσιρας, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Διούδης

Πορτοκαλί: Μάγκνουσον, Φρόκου, Σάρλια, Κρυπαράκος, Τσέριν, Σαρδέλης, Ξενόπουλος

Η άσκηση περιελάμβανε πέντε διαφορετικούς «σταθμούς»
Στον πρώτο υπήρχαν δυο μικρές εστίες, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν δίχτυα περνώντας ενδιάμεσα και πάνω από δυο κώνους.
Στον δεύτερο, οι παίκτες έπρεπε με μια συρτή πάσα να κάνουν την μπάλα να σταματήσει μέσα σε ένα κύκλο. Στον τρίτο, οι ποδοσφαιριστές άλλαζαν την μπάλα με το κεφάλι και προσπαθούσαν, δίχως αυτή να πέσει στο έδαφος να τη βάλουν μέσα σε ένα μεγάλο βαρέλι. Ο τέταρτος είχε ξανά δυο μικρές εστίες (η μία πίσω από την άλλη) και οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να βρουν δίχτυα στην πίσω εστία, αφού η μπάλα περάσει πάνω από την πρώτη. Στον πέμπτο οι παίκτες προσπαθούσαν να σημαδέψου το οριζόντιο δοκάρι σε μεγάλη εστία.





Ασκήσεις τεχνικής με πάθος, πειράγματα

Έγινε "μάχη" απ' όλους με πολύ πάθος και μεγάλη... κάψα για τη νίκη. Εν τέλει, μετά το "ντέρμπι", νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η πράσινη, αποτελούμενη αποκλειστικά από Έλληνες παίκτες, με μόλις ένα πόντο διαφορά (81-80) από την μπλε.



Στο τέλος της προπόνησης, έγινε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρωτιά τους και άπαντες να φεύγουν από την προπόνηση με ένα πλατύ χαμόγελο!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x