Ο Παναθηναϊκός μπήκε από το απόγευμα της Παρασκευής σε ρυθμούς Ατρομήτου, με την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς στο Περιστέρι να ξεκινά στο «Γ. Καλαφάτης». Το ενδιαφέρον, όμως, συγκέντρωσε ο Σαντίνο Αντίνο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.
Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δύο γκρουπ: Οι βασικοί του προηγούμενου αγώνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και τακτική, πριν ολοκληρώσουν με παιχνίδι σε μικρό χώρο και τελειώματα. Ο Αντίνο συμμετείχε κανονικά, δείχνοντας διάθεση και ενέργεια στο πρώτο του δείγμα με το «τριφύλλι».
Από την προπόνηση απουσίασαν λόγω θεραπείας οι Ντέσερς και Τζούριτσιτς.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σαντίνο Αντίνο.
Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Ντέσερς και Τζούριτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






