Stoiximan Super League

Σουηδικό Μέσο: «Κοντά στον φορ της Χέκεν, Γερεμέγεφ, ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με την Aftonbladet, ο Παναθηναϊκός κινείται και είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου φορ της Χέκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Δημοσίευμα από τη Σουηδία εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε σενάριο για την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Συγκεκριμένα, η Aftonbladet αναφέρει πως οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου σέντερ φορ της Χέκεν.

Ο υψηλόσωμος άσος (1,90μ.), που είναι και μια φορά διεθνής με την εθνική Σουηδίας (σε ένα φιλικό με τη Φινλανδία τον Ιανουάριο του 2019), ήταν πρώτος σκόρερ με 22 γκολ την περασμένη σεζόν βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2023, ενώ σε αυτό λέγεται πως προβλέπεται ρήτρα ύψους περίπου 270.000 ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέκεν, Μάρτιν Έρικσον, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση και χωρίς να κατονομάσει τον Παναθηναϊκό είπε: «Έχουμε μια πρόταση και θα δούμε. Τίποτα περισσότερο, πέρα του ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη προσφορά που πρέπει να εξετάσουμε».

Ο Γερεμέγεφ πέρασε όλη την καριέρα του στη Σουηδία, με εξαίρεση τη σεζόν 2019/20, όταν έπαιξε στη Δυναμό Δρέσδης με την οποία είχε 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ πέρασε το πρώτο μισό της περιόδου 2020/21 στην Τβέντε έχοντας 10 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x