Χαμένη ευκαιρία χαρακτήρισε την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Τούμπα ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Όπως τόνισε, η Ένωση μετά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε ρυθμό, κυριάρχησε στον άξονα με Μαρίν και Πινέδα και δεν δέχθηκε ουσιαστική φάση από έναν πολύ καλά δουλεμένο ΠΑΟΚ, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε εκτός έδρας ντέρμπι.
Σημείωσε πως από το 15' και μετά, αλλά και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η ΑΕΚ ήταν εκείνη που δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γιόβιτς, σε μια εξαιρετική κεφαλιά που δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Στρακόσα, υποκλινόμενος στην επέμβασή του στο πέναλτι του Γιακουμάκη, επισημαίνοντας πως «το 1 και το 9 είναι οι πιο κομβικές θέσεις στο ποδόσφαιρο».
Διαβάστε Επίσης
Γίνεται… πεναλτάκιας φέτος ο Στρακόσα: Έβγαλε και του ΠΑΟΚ - Ποτέ δεν έχει πιάσει τόσα σε μία σεζόν! Αναγκαστική αλλαγή ο Μουκουντί με πρόβλημα στην αναπνοή - Χρειάστηκε μάσκα οξυγόνου Επτάψυχη Κηφισιά, επέστρεψε από την κόλαση και τιμώρησε τον ΟΦΗ! Ντέρμπι με τα… πάντα εκτός από γκολ στην Τούμπα και η μάχη συνεχίζεται!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






