Stoiximan Super League

«Επαφές Μαλντίνι και Μίλαν με ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια»

Για ενδιαφέρον της Μίλαν αλλά και για επαφές του αθλητικού της διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, για τον Γιάννη Κωνσταντέλια κάνουν λόγο ιταλικά ΜΜΕ.

«Σειρήνες» από Ιταλία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Μόλις δύο ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ταλαντούχου 19χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027, ένα δημοσίευμα του «tutto mercato» κάνει λόγο για μπάσιμο της Μίλαν για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ο αθλητικό διευθυντής των «ροσονέρι» Πάολο Μαλντίνι βρίσκεται σε επαφές με τον ομόλογο του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο αναφορικά με την απόκτηση του Κωνσταντέλια έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον των Ζάλτσμπουργκ και Σεβίλλης οι οποίες φέρονται πρόθυμες να προσφέρουν 10 και 7 εκατ. ευρώ αντίστοιχα στον «δικέφαλο του βορρά».

Aναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Πάολο Μαλντίνι που κατέχει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μίλαν, βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

Κανείς δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει πλήρως τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, που θεωρεί τον Κωνσταντέλια προοπτική με τεράστιο μέλλον και ως εκ τούτου οι απαιτήσεις τους κυμαίνονται στα 15-20.000.000 ευρώ και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x