Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθεί μέρος της σημερινής προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ (19/02, 20:30) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, οι Θεσσαλονικείς είδαν τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθεί μέρος του προγράμματος της σημερινής προπόνησης, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του, μετά και τον τραυματισμό που υπέστη στα τέλη Δεκεμβρίου και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τους άλλους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Κουαλιάτα έκανε ατομικό πρόγραμμα, οι Βιεϊρίνια και Λύρατζης έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής προσέγγισης ενόψει της μάχης με την «Ένωση». Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο (18/02) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x