Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, δεν έχει περιθώρια απώλειας κόντρα στην ΑΕΚ»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (19/02) κόντρα στην ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ αναφορικά με το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα έχει κάνει καλή προετοιμασία ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης στην Τούμπα, αναφέροντας πως η τακτική θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ματς.

«Λείπουν Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Λίραντζης Κουαλιάτα, ωστόσο υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώριο απώλειας αν θέλει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Με την ανακοίνωσή της για τη διαιτησία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά "Δεν θα μας στερήσετε τον δρόμο προς το πρωτάθλημα". Αυτό είναι μια παραδοχή ότι πάει για το πρωτάθλημα και ας επικοινωνεί ο Λουτσέσκου προς τα έξω το αντίθετο. Στο ματς με την ΑΕΚ θα στηριχθεί στον βασικό κορμό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του 22χρονου Βραζιλιάνου Έρικ που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ με τη φανέλα της Αλ-Αΐν, ένα όνομα που έχει ακουστεί για τους Θεσσαλονικείς. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Το κρατάμε το όνομά του για το καλοκαίρι, καθώς τα στοιχεία και η θέση που παίζει ταιριάζουν σε πολλά από αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, στάθηκε και στην σπουδαία κίνηση της ομάδας να δώσει στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία μέρος των εσόδων του αγώνα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x