Stoiximan Super League

Γεμίζει μπαταρίες πριν τις «μάχες» με Λέφσκι και φορτσάρει για ενισχύσεις ο ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη βάση και ανάσες για τον ΠΑΟΚ ενόψει των επίσημων και κρίσιμων αναμετρήσεων. Προσεχώς εξελίξεις με Σοτέλδο.

Με θετικό τρόπο σφράγισε ο ΠΑΟΚ την παρουσία του στην Ολλανδία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 1-0 της Σταντάρ Λιέγης. Έχοντας πρωταγωνιστή τον νεαρό Κούτσια, ο οποίος έβγαλε εις πέρας την αποστολή του να καλύψει το κενό στην επίθεση, το οποίο δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα και την πώληση του Τσόλακ στη Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκλεισε με 2-1-1 την παρουσία της στο Άπελντοορν και πλέον επιστρέφει στη βάση της. Θα ακολουθήσει μια μίνι διακοπή στην προετοιμασία, αφού ο 53χρονος τεχνικός έδωσε ολιγοήμερο ρεπό στους παίκτες του. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη στη Νέα Μεσημβρία ώστε να πάρουν ανάσες σε ποδοσφαιριστές έπειτα από την απαιτητική δουλειά των προηγούμενων ημερών.

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για να περάσει κάποιες ημέρες χαλάρωσης με την οικογένειά του. Δεν αποκλείεται μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο ΠΑΟΚ να έχουν υπάρξει ενισχύσεις, με το θέμα του Σοτέλδο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Με τον μεσοεπιθετικό από τη Βενεζουέλα οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει με τους όρους μιας ενδεχόμενης συνεργασίας, ενώ είναι σε εξέλιξη οι επαφές με την Τίγκρες για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x