Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ με στιβαρή άμυνα και… μεταγραφή τον Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Σταντάρ Λιέγης, έχοντας πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, ενώ είδε τον νεαρό Κούτσια (με μία προπόνηση) να σκοράρει και να φωνάζει «παρών» για τα ματς με τη Λέφσκι.

Βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά έδειξε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καλή αμυντική λειτουργία, είδαν τον νεαρό Κούτσια με μία προπόνηση να μπαίνει και να σκοράρει και επικράτησαν 1-0 της Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Φώναξε «παρών» για τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας ο νεαρός φορ, που κλήθηκε στην Ολλανδία για το φιλικό και πρόλαβε να σκοράρει, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική επιλογή στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λιέγης: 1-0

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Αουγκούστο και Σβαμπ τα δύο χαφ, ενώ οι Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα η τριάδα μεσοεπιθετικά. Στην κορυφή βρέθηκε ο Κούτσιας.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 15ο λεπτό όταν και άρχισε να ανεβαίνει ο ρυθμός.

Στο 20ο λεπτό έγινε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Έμοντ πήρε την κοντινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η Σταντάρ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κοτάρσκι βγήκε από την περιοχή και έδιωξε με τα πόδια, με τον Μπαλικίσα να προσπαθεί να σκοράρει σε κενή εστία από μακριά αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λιέγης: 1-0

ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λιέγης: 1-0


Ο ΠΑΟΚ στο 36’ έκανε το 1-0, όταν ο Κούτσιας πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Μποντάρ και με κοντινό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Ιδανικό ξεκίνημα για τον νεαρό που πήγε στην προετοιμασία, έκανε μια προπόνηση και σκόραρε για να δείξει πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεζε και για δεύτερο γκολ, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 45’ όταν ο Αουγκούστο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ της Σταντάρ Λιέγης έδιωξε τελευταία στιγμή με το πόδι. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα, με τον Δικέφαλο να προηγείται 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και όπως είναι λογικό με τις πολλές αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Ο ΠΑΟΚ πίεζε περισσότερο την Σταντάρ Λιέγης, έψαχνε το δεύτερο γκολ αλλά όσες φάσεις και να είχε δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει θετικό βαθμό απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, την οποία και λύγισε με 1-0 για να πάρει τη φιλική νίκη, με τους Βέλγους σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος να μην έχουν φάση!

ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λιέγης: 1-0

Ο Κούτσιας ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ, με τον νεαρό να φωνάζει "παρών" για τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας και να δείχνει πως μπορούν οι Θεσσαλονικείς να πάρουν βοήθειες από αυτόν λόγω της απουσίας του Ολιβέιρα με πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά.

ΠΑΟΚ-Σταντάρ Λιέγης: 1-0

Πίεση ψηλά, αρκετά κλεψίματα και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στα θετικά που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Σταντάρ, ενώ σε γενικές γραμμές δεν ανησύχησε ιδιαίτερα πέρα από το διάστημα 15’-25’. Οι Κούτσιας, Αουγκούστο και Κουαλιάτα άρεσαν από την ενδεκάδα του πρώτου μέρους, ενώ με διάθεση μπήκαν οι Ράφα Σοάρες, Κωνσταντέλιας.


Έτσι παρακολουθήσατε την φιλική αναμέτρηση μέσα από το sportfm.gr

ΠΑΟΚ 1ου ημιχρόνου: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς και Κούτσιας

ΠΑΟΚ 2ου ημιχρόνου: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς), Μιχάι, Κουλιεράκης, Λύρατζης (Σάστρε), Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (Φ. Σοάρες), Ντάντας (Τσαούσης), Κουαλιάτα (Κωνσταντέλιας) και Κούτσιας (Λάμπρου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x