Stoiximan Super League

Τσούτσικας: «Μνημείο ανευθυνότητας η θέση της ΚΕΔ»

Κενά και υποψίες αφήνει η επίσημη τοποθέτηση της ΚΕΔ για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητές από Έλληνες στο ΑΕΚ-Άρης.

Απορίες και υποψίες εγείρει η ανακοίνωση της ΚΕΔ, αντί να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητές από Έλληνες στο ΑΕΚ-Άρης, όπως σχολίασε ο Βάιος Τσούτσικας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως είπε, γίνεται λόγος για δημοσιεύματα και δείχνει να μην έχει ακριβή εικόνα για το τι έχει συμβεί.

«Υπάρχει μεγάλο κενό στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης σχετικά με το συμβάν. Μιλά για κοινό αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης μετά από δημοσιεύματα, σαν να διαχωρίζει τη θέση της και να μας λέει ότι δεν έχει άποψη για το τι έχει συμβεί. Δεν λέει ότι ‘μάθαμε ότι έγινε αυτό και αφού το ζήτησαν οι ομάδες προχωρήσαμε στην αντικατάσταση’. Άρα η ΚΕΔ δεν έχει ακριβώς εικόνα για το τι έχει συμβεί. Όταν μιλάμε για μια τόσο σοβαρή απόφαση όμως, θα πρέπει να έχεις δική σου εικόνα και όχι να βασίζεσαι σε δημοσιεύματα. Υποχρέωση της ΕΠΟ ήταν να ρωτήσει την αστυνομία, να μιλήσει με την πλευρά του διαιτητή, με την πολωνική ομοσπονδία και να έχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα πραγματικά συνέβησαν. Απεναντίας, η ΚΕΔ δεν μας απαντά γιατί προχώρησε σε αντικατάσταση, που είναι το πιο φλέγον ερώτημα. Για μένα είναι μνημείο ανευθυνότητας αυτή η ανακοίνωση και ο τρόπος που συμπεριφέρεται η ΚΕΔ είναι ύποπτος και αφήνει κενά», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x