Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Θα δούμε πως σκέφτεται ο Μπούργος ενόψει Γκόμελ – Έτοιμη εναλλακτική για Σάντι Μίνα»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος χαρακτήρισε μέσω του bwnΣΠΟΡ FM το σημερινό φιλικό του Άρη ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών ματς και στάθηκε στην ενίσχυση της επίθεσης, όπου δεν παίζει μόνος του ο Μίνα.

Τα πλάνα του για τις δύο αναμετρήσεις του Άρη με την Γκόμελ αναμένεται να δοκιμάσει ο Χερμάν Μπούργος απόψε στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αρχίζει και ετοιμάζει στο μυαλό του τα ματς με την Γκόμελ ο Μπούργος. Πως σκέφτεται, με τα δεδομένα που έχει, πως θα καλύψει κάποιες θέσεις, στην επίθεση όπου ο Γκρέι δεν είναι έτοιμος, στη μεσαία γραμμή, όπου για μένα είναι και το σημαντικότερο θέμα. Να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νταμπό κι αν μπορεί να τον εμπιστευθεί, μήπως είναι λίγο πιο μπροστά από τον Ντιόπ. Επίσης ποιον σχηματισμό θα χρησιμοποιήσει, στην Αυστρία δοκίμασε τρεις. Αν είχε περισσότερες λύσεις στην επίθεση θα έλεγα ότι θα έπαιζε 3-5-2, τώρα ποντάρω στο 4-2-3-1», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες ανανέωσης του συμβολαίου του Ματίγια από πλευράς «κίτρινων», καθώς εκείνος έριξε ξανά γέφυρες επικοινωνίας.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις μεταγραφές, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Άρης πρέπει να βιαστεί για τον επιθετικό, όπου ναι μεν «παίζει» του Σάντι Μίνα, αλλά υπάρχουν κι εναλλακτικές επιλογές, μια εξ αυτών μάλιστα έτοιμη να ενεργοποιηθεί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x