Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σημαντική η επιστροφή Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι να σηκώσει κεφάλι. Εκτός των άλλων, που θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από την 5η αγωνιστική και ψυχολογική, δεν θα είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό να έχει αρνητικό αποτέλεσμα και με τον Άρη. Είχαμε την ομάδα να παίζει συνέχεια Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή. Θα ακολουθήσουν δύο εβδομάδες, όπου θα υπάρχουν συζητήσεις για αρνητικά πράγματα στον Ολυμπιακό, και για αυτό είναι σημαντικό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Όλα δείχνουν ότι ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ θα είναι διαθέσιμος. Η λογική λέει, με βάση τα όσα έχει κάνει ο Κορμπεράν, είναι ότι βάζει συνήθως τους νεοαποκτηθέντες στο β’ ημίχρονο. Κάπως έτσι περιμένουμε να γίνει και σήμερα, αν και οι περισσότεροι παίκτες βγάζουν κακή εικόνα, με εξαίρεση τον Μπιέλ που ήταν βασικός σε ένα ματς - πιο εύκολο - με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη. Πάντως, δείχνει και τον Χάμες, και τον Μπακαμπού και τον Σαμασέκου τους υπολογίζει ακόμα και για αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x