Stoiximan Super League

Στάικος: «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, στο τέλος όμως θα είμαστε εκεί που πρέπει»

Στις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και στο μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε με δηλώσεις του ο Θανάσης Στάικος.

Παρά τις όποιες προσπάθειες στο φινάλε του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 στους Ζωσιμάδες για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Θανάσης Στάικος, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, αλλά και στο μέλλον της ομάδας του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:

Για το τι κρατά από την ομάδα του: «Είχαμε αξιόλογη εμφάνιση, ήταν ανοιχτό το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, στο δεύτερο υπήρξε παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άδικο το σκορ, είναι νταμπλούχος η ΑΕΚ και είχαμε δύσκολο έργο. Δείχνουμε να ξαναβρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνουμε βαθμούς για να διεκδικήσουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Για τη στήριξη και την παραμονή του: «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει. Όταν τα πράγματα δεν είναι όπως πρέπει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχεις ευθύνη. Οι παίκτες με έχουν συγκινήσει δείχνοντας ότι έχουν καλή χημεία. Θέλουμε και τον κόσμο ταυτόχρονα, μας βοήθησε πολύ σήμερα, να έχουμε ένα κλίμα ενότητας. Οφείλουμε να τους παρακινήσουμε, το φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ είναι η δύναμή μας και πάντα κοντά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x