Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν υπάρχει πρόταση για Φορτούνη στον Ολυμπιακό, από Ιταλία το ενδιαφέρον για Χουάνγκ»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για εκείνους που αναμένεται να έρθουν και τις πληροφορίες για τον Κώστα Φορτούνη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι η εβδομάδα που περιμένουμε Σκάρπα, Έζε, Μπρνιτς και Ορτέγκα να έρθουν στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην Ελλάδα. Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται ο Σκάρπα στην Αθήνα, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει. Θα προσθέσει μία σημαντική ποιότητα με εκείνον στη μεσαία γραμμή της ομάδας ο Μαρτίνεθ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο μάνατζερ του Έζε είναι εδώ, για να τελειώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, και να υπογράψει ο Αργεντινός μεσοαμυντικός. Έχει έρθει ήδη ο εκπρόσωπος του Μπρνιτς που φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία. Καθυστερεί λίγο, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τον Ορτέγκα. Περιμένουμε κι άλλες κινήσεις και όσο περνούν οι μέρες θα περιμένουμε εξελίξεις σε εξτρέμ, επιθετικό και ίσως ένα ακόμα χαφ», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το θέμα του Κώστα Φορτούνη και το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, υπογράμμισε: «Ξέρω ότι τον Φορτούνη τον θέλουν στον Ολυμπιακό, αλλά με 10 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιό του σε έναν χρόνο, καμία ομάδα δεν πρόκειται να τα δώσει. Προσφέρουν πολύ καλά χρήματα στον Φορτούνη. Δεν έχει γίνει πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά έχει γίνει μία κουβέντα με τον Φορτούνη, στον οποίο προσφέρουν 3 χρόνια συμβόλαιο με 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Εγώ εκείνο που υπολογίζω είναι πως η Αλ Γουάχντα προσφέρει 1-1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Το θέμα, όμως, είναι να έρθει πρόταση. Το μόνο που υπάρχει είναι η διάθεση της ομάδας να πάρει τον Φορτούνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x