Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, γιατί μπροστά τους είναι η ΑΕΚ, το ξέρουν ο Μίτσελ και οι παίκτες που πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πάντα ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αλλάξει την ισορροπία, αλλά προβληματίζει με τις εμφανίσεις και την αποτελεσματικότητά του στα ντέρμπι ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που περιμένει ή δεν υπολογίζει ο Μίτσελ, υπογράμμισε: «Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Χάμες, ο οποίος έβγαλε κάποιες ενοχλήσεις και το Σάββατο έμεινε εκτός. Υπάρχει ερωτηματικό για τον Κολομβιανό. Είναι έξω ο Παπασταθόπουλος, ο Ρέτσος και ο Κανός έχει ενοχλήσεις».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αν είχε τον Γκάρι, που δεν υπολογίζεται, μαζί με τον Φορτούνη, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για τον Μίτσελ. Τα στοιχεία που έχει ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν τα έχει άλλος στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x