Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Στο δρόμο που θέλει ο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός, παρότι πρόκειται για νέα ομάδα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη με 4-1 επί του Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν μονότονο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Και το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, σίγουρα θα προβληματίζει τον Μαρτίνεθ, αλλά όταν μία ομάδα βρίσκεται στο στάδιο του χτισίματος, είναι λογικό να έχει αυτή την εικόνα. Έχουμε δει στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού κάποια νεκρά διαστήματα και κάτι τέτοιο συνέβη και χθες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ο Πασχαλάκης δεν έχει ακουμπήσει μπάλα. Μετά το 1-0, ήταν σα να σβήνει το παιχνίδι. Υπάρχει ένας προβληματισμός, αλλά η ατομική ποιότητα σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχει βάλει ο Μαρτίνεθ, φάνηκαν σε άλλο ένα ματς. Ξεχώρισε και η ποιότητα του Φορτούνη, ο οποίος βοήθησε να απειλήσει η ομάδα από στημένες φάσεις, και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε από ένα διάστημα και μετά να βάλει 1-2 γκολ ακόμα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, σε κάθε αντεπίθεση, σου δίνει την εντύπωση πως σε κάθε αντεπίθεση μπορεί να βάλει γκολ. Ήταν τέτοια η ποιότητα που έβγαλαν οι παίκτες. Μπορούμε, επίσης, να κρατούσε την εικόνα του Φορτούνη, του Ροντινέι που κάνει άλλο ένα εξαιρετικό ματς, ο Ελ Καμπί συνεχίζει να σκοράρει, παρά τις χαμένες ευκαιρίες, βρίσκει να τον τρόπο να σκοράρει. Και ο Γιόβετιτς είναι σημαντικό ότι σκοράρει, παρότι ψάχνει τα πατήματά του με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω λόγια για τον Έσε, που εμφανίστηκε με μάσκα, και από σύμπτωση ήρθε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x