Stoiximan Super League

Στηρίζει Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ, σκέψεις για ενίσχυση

Κανονικά στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα συμμετέχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τη διοίκηση να σκέφτεται να προσθέσει ένα πρόσωπο δίπλα του.

Μπορεί μέσα στη διάρκεια της σεζόν να έχουν ακουστεί πολλά για την ασφάλεια της θέσης του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ, λόγω των διάφορων δυστοκιών που παρατηρήθηκαν σε μεταγραφικές υποθέσεις τόσο το καλοκαίρι του 2018 και τον Ιανουάριο του ‘19, αλλά για τη διοίκηση της «Ένωσης» δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Με σημερινό της ρεπορτάζ, η Sportime αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπιστεύεται απόλυτα τον νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο και ότι το μόνο που υφίσταται προς το παρόν ως σκέψη είναι να προστεθεί δίπλα του ένα πρόσωπο που θα έχει πλήρη γνώση της αγοράς, χωρίς όμως να περιορίζεται ο ρόλος του «Λύμπε».

Σημειώνεται επίσης ότι ο Μεσσήνιος έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ, με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, δείχνοντας ότι έχει ήδη δοθεί το «ΟΚ» για να συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x