Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα δοκιμαστεί πάλι το αήττητο του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Εν αναμονή των ειδήσεων που θα προκύψουν από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για Τικίνιο, Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνη, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την άποψη το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ένα τεστ χαρακτήρα για τους Πειραιώτες.

Υπό την έννοια καλούνται πάρουν αποτέλεσμα από μία ομάδα που παίζει στο γήπεδό της και δείχνει στην καλύτερή της κατάσταση, ακόμα και σε επίπεδο ρέντας με την αλλαγή προπονητή, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι στην «άνετη» θέση του +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα θα δοκιμαστεί το αήττητο του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη φορά ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έστω με μεγάλη δυσκολία, κράτησε την ισοπαλία (1-1) και τώρα θα είναι η δεύτερη δοκιμασία», σχολίασε ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών κι τόνισε πως το ματς θα έχει ενδιαφέρον σε πολλά σημεία.

Για παράδειγμα, στην αντίδραση που θα βγάλει ο νεαρός Κίτσος, παίζοντας σε ένα πιο σκληρό παιχνίδι από ό,τι τα προηγούμενα που έδωσε στο Καραϊσκάκη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x