Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα γίνει άλλη μία κουβέντα με Μιλόγεβιτς για ενίσχυση στην ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το ποσό του συμβολαίου είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με αρκετά ψηλά μπόνους επίτευξης στόχων, και θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυση της «Ένωσης», υπογράμμισε: «Έχει κάνει 8 μεταγραφές μέχρι τώρα και θα γίνει κουβέντα με τον προπονητή, ο οποίος έχει δει τα πάντα και τελείωσαν τα φιλικά και πάμε για τα επίσημα. Ίσως γίνει μία ενισχυτική κίνηση. Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα με τον Ντάνκοβιτς να μην υπολογίζεται για τα άκρα και τον Αλμπάνη να έχει πέσει αρκετά χαμηλά, δεν ξέρω μήπως ο Μιλόγεβιτς ζητήσει άλλον έναν πλάγιο επιθετικό ή πίσω από τον φορ».

Καταλήγοντας, στάθηκε στα τελευταία νέα για τον Λιβάι Γκαρσία: «Γράφτηκε για την Γουότφορντ και μας ενημέρωσαν πως έγινε πρόταση από μία γερμανική ομάδα με 6-7 εκατ. ευρώ και δεν προχώρησε. Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο και η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Δεν έχει μπει σε τέτοια σκέψη για τον Γκαρσία, ο οποίος έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και δεν έχει μπει σε τέτοια διαδικασία η ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x