Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του στο β’ μέρος, απέναντι σε μία ομάδα που δεν τον απείλησε και δεν είχε επιθετικό. Κρατάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε, έκλεισε διαδρόμους, είχε υπομονή στο παιχνίδι του και έδειχνε πως θα έρθει το γκολ με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Έβγαζε μία σιγουριά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τώρα έχει ένα σερί αγώνων ο Ολυμπιακός με δύο ευρωπαϊκά και δύο ντέρμπι και καλύτερα να μειώσει τη διαφορά, ή τουλάχιστον να μην αυξηθεί η κορυφή μέχρι τις 13/11, και να κυνηγήσει την 3η θέση με την Ναντ στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστεί τους παίκτες ο Μίτσελ, με άλλο ρόστερ και θα πάει χωρίς Χάμες. Στον ΟΣΦΠ περιμένουν σήμερα τα νέα για τον Σωκράτη, όπως και σε τι κατάσταση θα είναι ο Μπα που έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Αν θα είναι εκτός ο Σισέ, τι θα γίνει με τον Ντόι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x