Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα, αλλά ο πονοκέφαλος με τα στόπερ μεγαλώνει»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως αυτές τις τρεις εβδομάδες που είναι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Μίτσελ δείχνει σταθερά να ανεβαίνει και να παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, όμως δεν είναι για να πανηγυρίζει κανείς έχοντας τόση απόσταση από την κορυφή και έχοντας κερδίσει ομάδες κάτω από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στάθηκε, επίσης, στον «πονοκέφαλο» που μονίμως έχει ο Ισπανός τεχνικός για το κέντρο της άμυνας, αφού ο Σωκράτης έχει ένα μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο, ο Σισέ παραπονείται για ενοχλήσεις εδώ και τρεις εβδομάδες, ο Μπα προέρχεται από ίωση, ο Ρέτσος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό και ο Βρσάλικο και αυτός πονάει.

Υπό αυτές τις συνθήκες και ενώ περιμένουμε το επόμενο διήμερο ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για τη Φράιμπουργκ, είναι πιθανό να παίξουν στόπερ οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ντόι που μέχρι τώρα ανταποκρίνεται και ο Εμβιλά που στα τελευταία διαστήματα έχει παίξει ως στόπερ ήταν εξαιρετικός με την ομάδα να μη δέχεται γκολ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x