Stoiximan Super League

«Ανεβαίνει στα 6 εκατ. ευρώ για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ, πλεονέκτημα η επιθυμία του παίκτη να φύγει»

Η ''Fanatik'' γράφει πως η Τραμπζονσπόρ ανεβάζει την προσφορά της στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα στα 6 εκατ. ευρώ, «πατώντας» και στην επιθυμία -όπως τονίζει- του παίκτη να φύγει για εξωτερικό!

Εξελίξεις αναμένονται -σύμφωνα με τους Τούρκους- στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα!

Ο 28χρονος εξτρέμ ενδιαφέρει και τη Φενέρμπαχτσε, εκείνη, ωστόσο, που φαίνεται ότι τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ, κάτι, φυσικά, το οποίο παραδέχθηκε ο ίδιος ο προπονητής του συλλόγου! Ο Μασούρας προορίζεται για αντικαταστάτης του Άντονι Νουακαέμε, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες και δεν θα ανανεώσει με τους πρωταθλητές.

Για τον Μασούρα, λοιπόν, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 8 εκατ. ευρώ τουλάχιστον, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Η «Τραμπ» δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το νούμερο, μια πρώτη προσφορά ύψους 5 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε, αλλά η ''Fanatik'' γράφει σήμερα (29/5) πως ετοιμάζεται να επανέλθει η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη, ανεβαίνοντας στα 6 εκατ. ευρώ μαζί με αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων!

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η Τραμπζονσπόρ «πατάει» και στο γεγονός ότι ο Μασούρας θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες παραμένουν σταθεροί στα 8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Αν υπάρξουν εξελίξεις, συμφωνία δηλαδή, συμπληρώνει η ''Fanatik'', άνθρωποι των πρωταθλητών Τουρκίας αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, για να προχωρήσει το deal…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x