Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η… βατή ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Μιλόγεβιτς στην πρεμιέρα»

Για το σχήμα και τα πρόσωπα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και γι’ αυτό έχει καταλήξει σ’ εκείνα για την πρεμιέρα της ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο τακτικό πλάνο που φαίνεται να έχει καταλήξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι ο Σέρβος τεχνικός θα πάει στην πιο… βατή ενδεκάδα που μπορεί να κατεβάσει με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι δύσκολα θα ξεκινήσει ο Γκαρσία (παρόλο που θα είναι διαθέσιμος) και το ίδιο ισχύει για τον Τσούμπερ (αφού θα ήταν άσχημο μήνυμα και για τους υπόλοιπους να μπει βασικός με μια προπόνηση) εκτίμησε ότι η «Ένωση» θα παραταχθεί με 4-2-3-1 το οποίο θα διαμορφωθεί ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Στάνκοβιτς, οι Μισελέν-Βράνιες-Τζαβέλλας-Μιτάι στην άμυνα, οι Λε Ταλέκ-Σιμάνσκι στα χαφ και η τριάδα Τάνκοβιτς-Μάνταλου-Άμραμπατ πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x