Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Από βδομάδα τελειώνει του Τζαβέλλα, περισσότερος χρόνος για Αραούχο»

Τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τους Τζαβέλλα, Εντσάμ, και Αραούχο ανέφερε ο Γ. Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τις υπόλοιπες κινήσεις», τόνισε.

Ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα που επικρατούν στην ΑΕΚ σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και συγκεκριμένα τους Τζαβέλλα, Εντσάμ και Αραούχο.

«Παραμένουμε ως έχουμε για Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο. Το μοναδικό που έχει αλλάξει είναι ότι πλησιάζουμε στις ημέρες που θα ολοκληρωθεί το deal και θα ανακοινωθεί, εφόσον ολοκληρωθούν όλα επιτυχώς. Με τον Εντσάμ να μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ. Οι συζητήσεις γίνονται για να δουν το ποσό με το οποίο θα επιτευχθεί αυτό. Ο Τζαβέλλας είναι στην Αθήνα και όπου να ‘ναι θα τελειώσει το θέμα και τυπικά, ενώ του Αραούχο θα πάρει λίγο παραπάνω χρονικά», επεσήμανε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ».

Παράλληλα, τόνισε: «Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τις υπόλοιπες μεταγραφές της ΑΕΚ. Δηλαδή, τον κεντρικό αμυντικό, τα δύο μπακ, τον εξτρέμ της και τον αντι-Κρίστιτσιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x