Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ντροπή το 2023 να συζητάμε για τα βασικά, που πρέπει να έχει μια ομάδα στο γήπεδό της»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Πώς σχολίασε όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, τι είπε ενόψει Ολυμπιακού.

Το κουβάρι γύρω από τον… χαμό της μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι, πλέον, «στην ΑΕΚ περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης» και σημείωσε ότι «ο αθλητικός δικαστής μπορεί να αποφασίσει, τελικά, το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά». Πρόσθεσε, δε, για το θέμα με τα δοκάρια πως είναι «ντροπή το 2023 να συζητάμε για τα βασικά, που πρέπει να έχει μια ομάδα στο γήπεδό της» και υπογράμμισε: «Δεν μπορεί κανείς να πει για τον Ατρόμητο και τον Σπανό ότι δεν έχει επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Η εικόνα αυτή δεν είναι σωστή για την ομάδα. Να γίνεται… ρυάκι, δηλαδή, στην εστία, για να φτάσει το σωστό ύψος»!

Από εκεί και πέρα και ενόψει Ολυμπιακού, ο Τσακίρης αναφέρθηκε στον Φερνάντες, λέγοντας πως «αν απουσιάσει και από την αυριανή (06/02) προπόνηση, θα είναι δεδομένα νοκ άουτ», ενώ υπενθύμισε ότι «ακόμη δεν έχει γίνει sold out το μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια» για όσους θέλουν να πάνε στο γήπεδο.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Γιώργο Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x