Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σαν να χρωστούσε ο Θεός στον Μάνταλο αυτήν τη λύτρωση - Άδικο αν δεν νικούσε η ΑΕΚ»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη σπουδαία -όπως εξελίχθηκε το ματς- νίκη επί του Ατρομήτου στην OPAP Arena, με το πέναλτι του Άμραμπατ στο 90'+4'.

Το σχόλιό του για τη σπουδαία -όπως εξελίχθηκε το ματς- νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου στην OPAP Arena (1-0), με το πέναλτι του Άμραμπατ στο 90'+4', κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στον Πέτρο Μάνταλο, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 70ό λεπτό, και στο 92' κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο η «Ένωση» λυτρώθηκε απέναντι στους Περιστεριώτες. «Σαν να χρωστούσε ο Θεός στον Μάνταλο αυτήν τη λύτρωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, είπε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν όρθιος στο 90' και… απλά περίμενε το γκολ! Σαν ήξερε ότι θα έρθει. Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, αλλά έπεσε πάνω στον Γιαννιώτη και στην επιπολαιότητα των επιθετικών της. Και ο Ατρόμητος, βέβαια, είχε αντίστοιχα μεγάλες ευκαιρίες!

Γενικώς, η ΑΕΚ είχε σε μέτρια έως κακή ημέρα παίκτες-κλειδιά, όπως οι Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Σιμάνσκι και Ελίασον. Ο Αλμέιδα, εξάλλου, έχει κάνει πάλι σωστές αλλαγές. Είδε αυτούς που δεν τράβαγαν και τους έβγαλε
».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x