Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να δείξει ότι δεν τελείωσε ο ΠΑΟΚ - Αν βγει 4ος προφανώς θα είναι αποτυχία»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσει την κατάσταση και στάθηκε στην κακή εικόνα η οποία είναι αυτή που προβληματίζει περισσότερο.

Να βγάλει αντίδραση καλείται πλέον ο ΠΑΟΚ, προκειμένου η σεζόν να μην αποδειχτεί αποτυχημένη, τερματίζοντας τέταρτος, όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν πολλά πέρα από την πράξη και τα παιχνίδια που έρχονται. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το γυρίσει, να βρει την αυτοπεποίθηση, να πείσει και όποιους τον έχουν χαμένο ότι δεν τελείωσε. Κάποια προσπέραση πρέπει να κάνει, δεν λέω για το πρωτάθλημα αλλά ακόμα και για την τρίτη θέση. Είναι δύο βατά παιχνίδια με Βόλο και Λαμία, για να ξαναμπεί σε έναν δρόμο νικών. Δεν είναι τόσο οι δύο συνεχόμενες ήττες, που έκανε πρώτη φορά, όσο η εικόνα ειδικά στο Καραϊσκάκη, που προβλημάτισε. Αν καταλήξει τέταρτος, προφανώς και θα μιλάμε για αποτυχία. Θα πρέπει να βάλουν κάτω το πλάνο, να δουν τι δεν πήγε καλά», ανέφερε.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λουτσέσκου έχει πολλούς διαθέσιμους παίκτες πλέον και ο κορμός του «δικέφαλου του Βορρά» μπορεί να αλλάξει στα επόμενα ματς, είτε στα στόπερ ή στα πλάγια μπακ αλλά και μεσοεπιθετικά.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε η Τούμπα δεν γέμιζε φέτος και αυτό ίσως να δείχνει κάτι για την πίστη του κόσμου ως προς το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος.

Αλλά και πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν κάποιο σημάδι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το Κύπελλο και αν θα γίνει δεκτό το αίτημα για διεξαγωγή του τελικού στις 27 του μήνα αλλά και την έδρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x