Stoiximan Super League

Χατζάρας: «Crash test το ΑΕΚ-Άρης - Δεν γεμίζει το μάτι ο Βατσλίκ - Όπως ξεκινάει, τελειώνει ο ΠΑΟΚ»

Την εκτίμησή του για το ΑΕΚ-Άρης, αλλά και την κατάσταση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, έκανε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Χατζάρας.

Την εικόνα των «μεγάλων» ως τώρα στη Super League σκιαγράφησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Χατζάρας. Μιλώντας στην εκπομπή των Μπάμπη Χριστόγλου-Σταύρου Χονδροθύμιου με αφορμή το επερχόμενο ΑΕΚ-Άρης, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο την άποψή του για τους δυο αντιπάλους, αλλά και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν «crash test» την κυριακάτικη μονομαχία στο ΟΑΚΑ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στην αμυντική ανασφάλεια που βγάζουν (και λόγω Βατσλίκ) οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και στην τακτική ευελιξία που… δεν παρουσιάζει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.



Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζάρας στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω»

Για το ΑΕΚ-Άρης: «Είναι ένα crash test και για τους δυο. Η ΑΕΚ έδωσε ένα δύσκολο ματς στην Τούμπα και δεν πέτυχε, τώρα αντιμετωπίζει έναν ακόμα αξιόλογο αντίπαλο στην έδρα της. Όλες οι ομάδες είναι ασταθείς γιατί κάνανε τελευταία στιγμή τις μεταγραφές και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα.

Είναι σαν ασθενείς, δυο καλά παιχνίδια και ένα άσχημο. Και ο Άρης δεν είναι σταθερός, και γι’ αυτόν είναι crash test το παιχνίδι. Η ΑΕΚ στηρίζεται στην επίθεσή της και έχει προβλήματα στην αμυντική λειτουργία.

Ο Άρης μαζεύτηκε πίσω. Πήρε δυο στόπερ οι οποίοι δίνουν μια αξιοπιστία μέχρι τώρα. Θέλω όμως να τους δω όμως σε ένα παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουν δύσκολες επιθέσεις.

Όπως και την ΑΕΚ θέλω να τη δω πώς θα αντιμετωπίσει τις αρετές του Άρη. Γιατί ο Άρης με τους βαθμούς που έχει μαζέψει στο γήπεδο είναι η τρίτη ομάδα. Ο Άρης θα είναι προσεκτικός, το ίδιο και η ΑΕΚ. Δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει ροντέο, εκτός αν μπει ένα γκολ νωρίς»
.

Για την ανάγκη να ελίσσονται οι προπονητές: «Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3-4 πλάνα. Δεν έρχονται όλα τα παιχνίδια όπως τα σχεδιάζει ο κάθε προπονητής, υπάρχει και ο απρόβλεπτος παράγοντας. Οι ομάδες θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν κι αλλιώς. Ένας προπονητής πρέπει να έχει εκπαιδεύσει την ομάδα του να παίζει τέσσερις τακτικές.

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο προσαρμοστική ομάδα, αλλάζει συνέχεια τακτικές. Εκείνος ο ΠΑΟΚ, όπως ξεκινάει, έτσι τελειώνει. Μπορείς ν’ αλλάζεις τακτική χωρίς να κάνεις αλλαγές παικτών».


Για το πώς βλέπει τις υπόλοιπες ομάδες: «Ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός ασταθής, έχει προβλήματα πίσω. Είναι απώλεια ο Σεμέδο. Αν είσαι ασταθής πίσω, δεν έχεις αυτοπεποίθηση και μπροστά. Επίσης ούτε ο τερματοφύλακας μου γεμίζει το μάτι. Τώρα είναι μπροστά 2-0 ο Ολυμπιακός και δεν είσαι βέβαιος ότι θα νικήσει.

O Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα και ο Γιοβάνοβιτς είναι καλός προπονητής. Θέλει χρόνο όμως. Θα πρέπει να ψάξει ο Ιβάν γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά εντός κι εκτός έδρας. Όταν σκοράρεις τόσο εύκολα στην έδρα σου και δυσκολεύεσαι έξω, υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να σταθεροποιηθεί και ο Παναθηναϊκός.

Κατά τ’ άλλα υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, όπως ο Βόλος. Ούτε φιλάθλους έχει, ούτε βαριά φανέλα, αλλά ο Μπέος είναι ποδοσφαιράνθρωπος. Έχει φτιάξει μια εντυπωσιακή ομάδα, που μπορεί να κάνει ζημιές σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x