Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι δυο εκδοχές για το πώς θα κατεβάσει την ΑΕΚ με Άρη ο Γιαννίκης»

Τα δυο ενδεχόμενα που υπάρχουν, όσον αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη με δεδομένες τις απουσίες Άμραμπατ-Γκαρσία, παρέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στις εκδοχές της ενδεκάδας με την οποία θα κατέβει η ΑΕΚ την Κυριακή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ζέρβα, σημείωσε ότι μοιάζουν δυο τα επικρατέστερα ενδεχόμενα για το πώς θα παραταχθεί η «Ένωση» με αντίπαλο τον Άρη.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι, παρά την επιθυμία του Λιβάι Γκαρσία, μοιάζει δύσκολο να χρησιμοποιηθεί με μία μόνο προπόνηση, εξήγησε πως είτε θα διατηρηθεί το 4-2-3-1 με τον Τάνκοβιτς να πηγαίνει δεξιά, είτε θα επιλεχθεί 4-3-3, με τον Μάνταλο στο ένα άκρο και τον Τσούμπερ στο άλλο.

Όσο για την προσέλευση του κόσμου, επανέλαβε ότι η προπώληση προετοιμάζει για αρκετά μεγάλο νούμερο και εκτίμησε ότι εφόσον η ΑΕΚ πάρει τα δυο ματς που μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Άρης και Απόλλων), μπορεί να τον υποδεχθεί ακόμα και με το μάξιμουμ που προβλέπεται για το ΟΑΚΑ (40.000).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x