Stoiximan Super League

Θετική εισήγηση για αδειοδότηση του Λεβαδειακού!

Με δελτίο Τύπου, η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε πως η εισήγηση του κ. Δημητρίου για την αδειοδότηση της ομάδας την Βοιωτίας είναι θετική!

Πέρυσι… αγχώθηκε, καθώς δεν είχε πάρει σε πρώτο βαθμό τη σχετική άδεια, αλλά την εξασφάλισε μετά από έφεση που έκανε στο δευτεροβάθμιο όργανο, φέτος, όμως, φαίνεται πως ο Λεβαδειακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!

Όπως ενημέρωσε η ίδια η διοίκηση της ομάδας της Βοιωτίας με δελτίο Τύπου, η εισήγηση του κ. Δημητρίου για την ομάδα της Βοιωτίας ήταν θετική και έτσι ο Λεβαδειακός εξασφαλίζει, όπως όλα δείχνουν, την άδεια για την επόμενη σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξετάστηκε ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Έπειτα από τη θετική εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης κ. Δημητρίου η επιτροπή χορήγησε στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ το πιστοποιητικό αδειοδότησης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Μετά την αναμενόμενη θετική εξέλιξη, από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x