Ασταμάτητη δείχνει να είναι η Γαλατάσαραϊ σε αυτό το θερινό μεταγραφικό παζάρι, με τους Τούρκους να πυροβολούν προς κάθε κατεύθυνση.
Διακαής πόθος των πρωταθλητών Τουρκίας είναι ο Ράφαελ Λεάο της Μίλαν.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους «ροσονέρι», αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Γαλατά να κάνει τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ενταθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, με την τουρκική ομάδα να επιδιώκει να βρει τη χρυσή τομή και να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Γαλατάσαραϊ προσφέρει στη Μίλαν 45 εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Την περσινή σεζόν, ο Λεάο, σε συνολικά 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 10 γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.
?? Galatasaray are closing in on the signing of Rafael Leao from AC Milan. ????
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 26, 2026
A deal worth €45M plus bonuses is being discussed, with negotiations now focused on the payment structure. ????
Personal terms also need to be fully agreed.
(Source: @yagosabuncuoglu) pic.twitter.com/VNkneSWELU
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






