Γ' Εθνική

Η ΑΕΚ… αποκαλύπτεται!

Όπου κι αν παίζει, ό,τι κι αν συμβαίνει, η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά. Γι’ αυτό τα αποκαλυπτήρια της -ενόψει της νέας σεζόν- ετοιμάζονται να γίνουν με όλη τη λαμπρότητα που τους αξίζει την Πέμπτη.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια -και παρόλο που χρειάστηκε να φτάσει στην τρίτη κατηγορία- η ΑΕΚ μπορεί ν’ ασχολείται μόνο με αγωνιστικά θέματα.

Και να λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Μπορεί λοιπόν η φανέλα της να κινηθεί φέτος σε πρωτόγνωρες τοποθεσίες και να τεθεί απέναντι σε ασύγκριτα χαμηλότερα μεγέθη, αλλά παραμένει βαριά. Γι’ αυτό και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί με όλη την επισημότητα που αρμόζει στην περίσταση.

Την Πέμπτη το μεσημέρι λοιπόν (στις 12:30) και σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της «Ένωσης». Αυτών που διεκδικήθηκαν μέχρις… εσχάτων από μεγάλες εταιρείες ένδυσης, αλλά η ευθύνη της δημιουργίας τους παρέμεινε τελικά στην PUMA.

Μαζί με τα σχέδια, δε, που επιλέχθηκαν για τη φανέλα της, η ΑΕΚ θα παρουσιάσει και όλους τους βασικούς χορηγούς που θα προβάλλονται σ’ αυτή. Σε μια εκδήλωση όπου θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι όλων των εταιρειών που υποστηρίζουν την «Ένωση», αλλά και αρκετά μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x