Αγγλία

Τρομερός Ακινφένουα: «Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν άνεργος, αλλά όλα είναι πιθανά»

Ακόμα και το «τέρας» λύγισε... Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα μετά την άνοδο της Γουίκομ στην Championship αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε και στις ξεχωριστές στιγμές που ήρθαν.

Την άνοδο στην Championship πήρε η Γουίκομ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έδωσε απαντήσεις παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι έφτασε στο χείλος της καταστροφής.

Μετά το μπαράζ με την Όξφορντ, ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο Θεός μπορεί ακόμα και τα πιο απίθανα να τα κάνει πιθανά.

«Ο μόνος από τον οποίο δέχομαι αυτή τη στιγμή να με πάρει είναι ο Κλοπ για να το πανηγυρίσουμε μαζί! Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν μπροστά σας και ήμουν άνεργος! Ευχαριστώ τον Θεό γιατί κάνει τα απίθανα, πιθανά. Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι γνώμες. Πριν από τέσσερα χρόνια, κάποιος είπε τη γνώμη του για εμένα και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που βρήκα έναν προπονητή και συμπαίκτες που να πιστεύουν σε μένα» ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x