Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έτσι σκοπεύει να καλύψει τη θέση του Λυσάνδρου η ΑΕΚ»

Την πρόθεση της ΑΕΚ να καλύψει το εταιρικό κενό από την επικείμενη αποχώρηση Λυσάνδρου μέσω μεγαλύτερης ενεργοποίησης των Αλεξίου-Παυλάκη υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στις εταιρικές ανακατατάξεις που θα προκύψουν στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε αρχικά ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά βοηθήθηκε κιόλας από τον σύλλογο ν’ ανοίξουν πόρτες στην καριέρα του.

Τόνισε λοιπόν ότι η πρόθεση που υπάρχει στην ΠΑΕ (αφότου αποδεσμευτεί από τα καθήκοντά του) είναι να καλυφθεί το κενό με τη μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Αλέξη Αλεξίου και του Αντώνη Παυλάκη (ο οποίος είναι ήδη μέλος του ΔΣ).

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, μετέφερε τον έντονο προβληματισμό του Μανόλο Χιμένεθ για τις πολλές απουσίες ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά και τις επανειλημμένες συστάσεις στους παίκτες του να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι σε στατικές φάσεις όπως αυτές των γκολ του Αστέρα που πληρώνει από την αρχή της σεζόν η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x