Games

Πρώτη επαφή με το Assassin's Creed Syndicate

Η ετήσια κυκλοφορία του Assassin’s Creed δεν προκαλεί έκπληξη, αφού η εμβληματική σειρά της Ubisoft φροντίζει με κάθε νέα προσθήκη όχι μόνο να συναρπάζει τους fans των Ασασσίνων.

Η ετήσια κυκλοφορία του Assassin’s Creed δεν προκαλεί έκπληξη, αφού η εμβληματική σειρά της Ubisoft φροντίζει με κάθε νέα προσθήκη όχι μόνο να συναρπάζει τους fans των Ασασσίνων, αλλά και να φέρνει νέα μέλη στις τάξεις της -όχι και τόσο, τελικά- μυστικής αδελφότητας. Μετά τις περιπέτειες του Arno Dorian στο Παρίσι της Γαλλικής Επανάστασης, ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός για την σειρά;

Το Enternity είχε τη δυνατότητα να μάθει ακριβώς αυτό, αλλά και πολλά περισσότερα, αφού ταξίδεψε στο Quebec του Καναδά και στα γραφεία της Ubisoft Quebec, όπου και έγινε η αποκλειστική αποκάλυψη του νέου τίτλου. Assassin’s Creed: Syndicate λοιπόν, και στο χώρο της παρουσίασης μια εικόνα στο background με τα χέρια ενός μαυροφορεμένου Ασσασσίνου έδινε από την αρχή τα πρώτα hints.

Η αρχή έγινε με τον Managing Director, Nicolas Rioux, ο οποίος και μίλησε για την gaming σκηνή στην πόλη του Quebec και πώς αυτή γνώρισε αλματώδη πρόοδο τα τελευταία δέκα χρόνια, με την Ubisoft Quebec να παίζει φυσικά σημαντικό ρόλο στην παραπάνω εξέλιξη. Στη συνέχεια, ο Rioux έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ομάδας και μοιράστηκε τη φιλοσοφία της Ubisoft Quebec και το όραμά της.

Το Assassin’s Creed: Syndicate είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Quebec αφού και αποτελεί την πρώτη της προσπάθεια ως lead studio. Το πρώτο video δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του, με τον αφηγητή να μιλάει για τη Βιομηχανική Επανάσταση και το επίκεντρο της, το Λονδίνο.

Σε αυτήν την ταραγμένη εποχή ο κόσμος συρρέει στην πρωτεύουσα τις πάλαι ποτέ μεγαλύτερης Αυτοκρατορίας, η οποία αλλάζει και θέτει τα θεμέλια για τις περισσότερες πτυχές του σύγχρονου κόσμου. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται, αφού η πρόοδος έρχεται πάντα με ένα τίμημα, πολλές φορές αόρατο.

Αν και η Μεγάλη Βρετανία ήταν μια από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που απαγόρευσε τη δουλειά, η σκλαβιά έρχεται σε πολλές μορφές - και εν προκειμένω έρχεται με τη μορφή της εκμετάλλευσης των ανθρώπων, τις εξαντλητικές συνθήκες εργασίας, με τους Templars φυσικά να βρίσκονται στο παρασκήνιο και να κινούν τα αόρατα νήματα, κρατώντας τους ανθρώπους υποδουλωμένους.

Αυτό όμως πρόκειται σύντομα να αλλάξει, αφού οι δρόμοι του Λονδίνου ετοιμάζονται να υποδεχθούν ένα δίδυμο που έχει σκοπό να διορθώσει την αδικία…

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x