Γιώργος Ζαχαριάδης

Σας το είπα: Θέλει νου και γνώση όταν είσαι ΠΑΟΚ και θέλεις τίτλο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm για τον ΠΑΟΚ που δεν «τελειώνει» το ματς στο Περιστέρι,, τον αγαπητό Τζήλο, που τα έκανε μαντάρα με την παρέα του και τον εκνευρισμό που έφερε μια ισοπαλία.

zahariadis@hotmail.com
Του Γιώργου Ζαχαριάδη


Αυτά τα παιχνίδια τα τελειώνεις με δυο- τρία γκολ, χωρίς πολλά πολλά. Αν είναι να διαχειρίζεσαι το... μισό γκολ μέχρι το τέλος είναι βέβαιο ότι θα κινδυνεύεις και δεν αποκλείεται να την πληρώσεις ακριβά.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη φορά που την παθαίνει, αλλά, είναι που δεν μαθαίνει, όσο χρειάζεται για να αντιδρά άμεσα και με αποτελεσματικότητα.

Κι όταν αφήνεις βαθμούς σε ομάδα που την πριμοδοτεί με τρεις βασικούς, οι οποίοι τελικά, δεν παίζουν εναντίον σου, κατά τα πρότυπα άλλων σπουδαίων... δανειοδοτήσεων, τότε είναι που ακόμη και η ισοπαλία κλαίγεται βαριά στο στομάχι.

Και πάμε στο κεφάλαιο διαιτησία και... εποπτεία.

Ο,τι δεν πάει καθόλου καλά το πράγμα, το βλέπουμε. Κι αν είναι φάρμακο οι ξένοι διαιτητές, κι αυτό το βλέπουμε και δεν ενθουσιαστήκαμε. Αν δεν ήταν όσο ξένοι μοιάζουν και δεν τους είχαμε πάρει τον αέρα, κι αυτοί σαν τον Κομίνη θα σφύριζαν. Ή δεν θα σφύριζαν....

Έναντι, οφ σάιντ της συμφοράς, ένα σωρό άλλες αστοχίες. Τζήλος με το όνομα. Και επόπτες διαμάντια. Και τι άλλο να κάνεις;

Να πας μια βόλτα από τον Παρέιρα, που ορίζει και καθορίζει τους διαιτητές; Ε, και; Τι να βγει; Αφού ξαναπήγε.

Και που πήγε, ήθελα να μάθω, για τον Κομίνη, που τον πάει με τα χίλια, τον ρώτησε ο ΠΑΟΚ;

Θα μου πείτε, αν το πρωτάθλημα έχε8 Κομίνη παντού και δεν βγαίνει ούτε για να ξεκουραστεί, πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να συμμετέχει;

Εγώ, αν ήμουν ΠΑΟΚ, θα είχα σηκώσει κανά δυό τραπέζια και θα είχα σπάσει και δυο πόρτες στο διάνα μου, ίσα ίσα για να κάνω σαματά, διότι μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός με το savoir vivre.

Δεν είναι τακτική του ΠΑΟΚ αυτή. Το καταλαβαίνω.

Αλλά, τι να κάνεις;

Τώρα που έρχεται ο φίλος Τζήλος και τα κάνει μαντάρα, πως να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ;

Να πω και κάτι ακόμη: Τι προσπαθούν να κάνουν; Μήπως να δημιουργήσουν την ένταση που απαιτείται για να προκαλέσουν όσους ανόητους κυκλοφορούν; Και είναι ανεξέλεγκτοι και έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν τελικά προβλήματα στον ίδιο τον ΠΑΟΚ, με επεισόδια;

Γιατί , κάποια στιγμή, δεν αποκλείεται να συσσωρευθεί η οργή του κόσμου και για ψύλλου πήδημα να έχουμε... ντράβαλα.
Να τα αφήσω και αυτό στην άκρη.

Να συμπληρώσω επίσης, ότι όσο ασχολείται η ομάδα με τα σφυρίγματα του διαιτητή και όσο εκνευρίζεται, είναι λογικό να μην ισορροπεί στο εσωτερικό της και να διογκώνει τα υπάρχοντα προβλήματα. Είναι ο,τι βλέπουμε εκνευρισμένο τον Λουτσέσκου και είναι που περνά όλος αυτός ο εκνευρισμός στους παίκτες και δεν αποδίδουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι όνομα θέμα.

Είσαι ΠΑΟΚ, ο,τι σφυρίζεται στο 3/ δεν μπορεί να απασχολεί μέχρι το 30’. Αφήστε το μετά τον αγώνα. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με το παιχνίδι.

Όχι, δεν δικαιολογώ κανένα διαιτητή, απλά απομονώνω τις αποφάσεις του από τη δουλειά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, που θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x