Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Σε β' γύρο τα τηλεοπτικά Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Στάσης media», οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League (τριετία 2015-18) είναι ραγδαίες...

Έτσι, όπως μαθαίνουμε η ΤΕΑΜ (εταιρία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά των δύο διοργανώσεων, για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ) πάει την διαδικασία σε β' γύρο. Και σε αυτόν θα συμμετάσχουν τα κανάλια που κατέθεσαν αρκούντως ικανοποιητικές (για την ΤΕΑΜ) προσφορές στον α' γύρο.

Πρόκειται, για τα δύο συνδρομητικά (Nova, ΟΤΕ), καθώς και τον ΑΝΤ1 και τη ΝΕΡΙΤ, για να επιβεβαιωθούν, αν έτσι έχουν τα πράγματα, οι πληροφορίες-εκτιμήσεις μας και στην ραδιοφωνική εκπομπή της περασμένης Κυριακής (καθώς και της προπερασμένης).

Στον α' γύρο προσφορές κατέθεσαν και άλλα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια που, όμως, δεν θα προχωρήσουν στον β' γύρο. Πότε θα τελειώσει, πλέον, η διαδικασία; Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία πολύ σύντομη εξέλιξη, όπως και το να πάει ως (περίπου) τα τέλη Οκτωβρίου.

Και κάτι άλλο: Αυξάνονται, πλέον, οι πιθανότητες να αποκτήσουν δικαιώματα και τα δύο συνδρομητικά και, βέβαια, τα δύο ελεύθερης εμβέλειας που προαναφέραμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x