Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Σε «συναγερμό» για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Η μεθαυριανή (2/4) μετάδοση του πρώτου αγώνα, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου βάζει τον ΟΤΕ σε κατάσταση «συναγερμού», καθώς θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση, ΟΦΗ-Παναθηναϊκού έχει ήδη διεξαχθεί και με την μεθαυριανή του Καραϊσκάκης το Κύπελλο θα μπει για τα καλά στην διαδικασία του τελικού, ο οποίος θα είναι εξαιρετικά «εμπορικός» όποιο ζευγάρι και αν προκύψει απ' τις ημιτελικές ρεβάνς (κάτι που ενδιαφέρει και το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι που θα αναλάβει την παράλληλη μετάδοση του τελικού).

Αυτός είναι και ο λόγος που το ΟΤΕ TV Sport 1 HD που θα κάνει τη κάλυψη ετοιμάζει ένα τεράωρο που θα έχει σαν σημείο αναφοράς τον αγώνα του φαληρικού γηπέδου. Διότι δεν θα είναι μόνο ο αγώνας που ξεκινάει στις 19.00, αλλά και οι εκπομπές (pre και post game), τις οποίες θα βγάλει το συνδρομητικό απ' το Καραϊσκάκης.

Πιο συγκεκριμένα, το pre game του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και η post game αμέσως μετά το τέλος του, δηλαδή γύρω στις 21.00 (μέχρι τις 22.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x