Στίβος

«Άγγιξε» το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα Κ20 η Εμμανουηλίδου, ατομικό ρεκόρ από Χριστογεώργου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 100 μέτρα στη διάρκεια του «Filothei Women Gala» στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πήγε να «σπάσει» τα χρονόμετρα την Τετάρτη στα 100 μέτρα Κ20 η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η νεαρή πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 11.44 στη διάρκεια του μίτινγκ στίβου «Filothei Women Gala» και "αγγιξε" το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 της Κατερίνας Θάνου στο αγώνισμα, ενώ πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ, το 11.51.

Η Εμμανουηλίδου ήταν δεύτερη στην κούρσα, πίσω από την Κρίσταλ Άγούα, που έκανε τον ίδιο χρόνο στο φώτο φίνις, ενώ η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τέταρτη με 11.60.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο ύψος στα 1.93, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, αλλά αποτυγχάνοντας, στη συνέχεια, στα 1.95.

Η Μαρία Βούκοβιτς ξεπέρασε το 1.95 και δεν συνέχισε τις προσπάθειες της στα μεγαλύτερα ύψη. Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Αντζέλικα Τόπιτς, που ήταν δεύτερη με 1.95 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Η κόρη του Ντράγκουτιν Τόπιτς, στη συνέχεια, είχε πολύ καλές προσπάθειες στα 1.97.

Ατομικό ρεκόρ και για τη Δέσποινα Μαλταμπέ με 1.87.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x