Την πέμπτη θέση στον κόσμο κατέκτησε η Εθνική ομάδα Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στο Περθ, νικώντας την Ρουμανία με σκορ 14-5.
Οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο ημίχρονο βρέθηκαν να προηγούνται με 7-4. Στη συνέχεια η Εθνική ομάδα Εφήβων είχε εύκολο έργο, δεδομένου ότι στην τρίτη περίοδο σημείωσε πέντε τέρματα (12-4) για να επικρατήσει στο τέλος με 14-5.
Οι Γιώργος Δερβίσης και Μάριος Χατζηγούλας ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Έφηβους πετυχαίνοντας από τρία τέρματα.
Ελλάδα-Ρουμανία: 14-5
Τα 8λεπτα: 3-1, 4-3, 5-0, 2-1
Διαιτητές: Πέιλα, Ορικάσα
Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Δερβίσης 3, Χατζηγούλας 3, Σολανάκης 2, Αλβέρτης 2, Γούβης 1, Ποταμιάνος 1, Χρυσοσπάθης 1, Φωτόπουλος 1
Ρουμανία: Λάζα 2, Γκεργκελίφι 1, Γκεόργκε 1, Αλέξα 1
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






