Πόλο

Εθνική να την πιεις… στην πισίνα

Μια εντυπωσιακή Εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε με 12-8 την Ουγγαρία στην Πάτρα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του World League και διατήρησε το απόλυτο στα φετινά προκριματικά.

Η Εθνική πόλο των ανδρών νίκησε με 12-8 την Ουγγαρία στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας και έκανε το «3 στα 3» στα προκριματικά του φετινού World League, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία, όμως, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης από τον Τίμπορ Μπένεντεκ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε από την αρχή προβάδισμα, «κλείνοντας» το πρώτο οκτάλεπτο στο 2-0 και το δεύτερο στο 7-3. Στην τρίτη περίοδο, έφτασε στο +3 και διατήρησε άνετα το προβάδισμα στην τέταρτη, φτάνοντας μια «ανάσα» από την πρόκριση στην τελική φάση.


Τα οκτάλεπτα: 2-0, 73, 10-7, 12-8

ΕΛΛΑΔΑ: Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 2, Γ. Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 3

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ερντέλι 2, Βάμος 2, Χοζνιάνσκι 1, Μάνχερτς 1, Μπάτορι 1, Μεζέι 1


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε πως: «Ήταν μια επιβλητική νίκη, μια καθαρή νίκη. Εμείς κάναμε όσα έπρεπε και ακόμη περισσότερα και τα καταφέραμε να επιβληθούμε απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, όπως, επίσης, και εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της Πάτρας που μας στήριξε. Προσωπική μου εισήγηση είναι να ξαναπαίξουμε και ένα από τα επόμενα παιχνίδια σε αυτή την έδρα».


Νωρίτερα, Γεωργία – Ρουμανία 11-13.


Η Βαθμολογία στον Α’ Όμιλο:

1. ΕΛΛΑΔΑ 9
2. Ουγγαρία 6
3. Ρουμανία 3
4. Γεωργία 0

Επόμενη αγωνιστική (16/2): Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ, Γεωργία – Ουγγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x