Πόλο

Ξέσπασε στο Καζακστάν η Εθνική γυναικών

Με σαρωτική εμφάνιση επί του Καζακστάν και νίκη με 19-5 ξέσπασε η Εθνική πόλο γυναικών, μετά την ήττα από τη Ρωσία, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ξέσπασε στο Καζακστάν με 19-5 η Εθνική πόλο γυναικών, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρωσία , το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν σαρωτικό και πάει με φόρα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Αυστραλία (20/7, 11:50), όπου θα κριθεί η θέση του στον όμιλο και ο αντίπαλος στα χιαστί παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έδειξε από τα πρώτα λεπτά του ματς την ανωτερότητά του έναντι του αδύναμου Καζακσταν και προηγήθηκε 5-0, ενώ συνεχώς αύξανε τη διαφορά, που έφτασε στο τρίτο οκτάλεπτο σε 13-3.

Η Εθνική μας ομάδα σκόραρε 3 γκολ σε παίκτρια παραπάνω, 3 με πέναλτι, 4 στην κόντρα, 7 σε παιχνίδι στα ίσα και 2 από φουνταριστό. Το Καζακστάν είχε 3 γκολ στα ίσα, 1 στον παραπάνω και 1 από φουνταριστό.

Ελλάδα-Καζακστάν 19-5
Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 4-1, 6-2

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 1, Μανωλιουδάκη 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χ.

Καζακστάν (Αντρέι Σαζίκιν): Ζαρκιμπάγεβα, Ράιτερ, Ακιλμπάγεβα 3, Τούροβα, Ζακίροβα, Ρόγκα, Νοβίκοβα, Σάιτσου, Γιερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 1, Μίρσινα 1, Μουσάροβα, Αλιμπάγεβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x