Πόλο

Πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-6 της Βουλιαγμένης και έκανε το 1-0 στη σειρά για τον τίτλο στην Α1 πόλο ανδρών.

Ιδανική αρχή στη μάχη για τον τίτλο έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 8-6 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά, για την πρεμιέρα των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 8-6 και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το δεύτερο ματς θα γίνει τη Δευτέρα (23/5, 18:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς το προβάδισμα στο ματς με γκολ του Γεννηδουνιά, με τον ΝΟΒ να απαντάει στα μέσα της πρώτης περιόδου με γκολ του Γκιουβέτση. Ο Μουρίκης επανέφερε το προβάδισμα στα χέρια των «ερυθρόλευκων» (2-1) στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Τζωρτζάτος κατέβασε ρολά στις αρχές τις δεύτερης, με τους Αλαφραγκή και Κουρούβανη να δίνουν για πρώτη φορά στο ματς το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη (3-2).

Ο Γκίλλας ισοφάρισε σε 3-3, με τον ΝΟΒ να επανακτά τα ηνία του σκορ στην εκπνοή στα 29'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Σκουμπάκη.

Στις αρχές και στο τέλος της τρίτης περιόδου «χτύπησε» ο Ολυμπιακός και πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Δερβίσης έκανε το 4-4 με το καλημέρα και ο Μπουσλιέ σκόραρε στα 51'' πριν τη λήξη του οκταλέπτου για το 5-4. Φιλίποβιτς με πέναλτι και Γκίλλας έκαναν το 7-4 για τους «ερυθρόλευκους», όμως το ματς δεν είχε τελειώσει. Ο Σκουμπάκης μείωσε σε 7-5 και ο Χαλυβόπουλος έκανε το 7-6 ενάμισι περίπου λεπτό πριν το φινάλε, βάζοντας φωτιά στο ματς. Τη... φωτιά αυτή έσβησε ο Φιλίποβιτς που διαμόρφωσε το τελικό 8-6 στα 18'' πριν τη λήξη.



Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-0, 4-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 2 , Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Άρ. 1, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x