Πόλο

Στον δρόμο ενός ακόμα quadruple ο Ολυμπιακός, θα ψάξει θαύμα και… βάλε η Γλυφάδα

Μετά τις χθεσινές προκρίσεις τους κόντρα σε Εθνικό και ΑΕΚ αντίστοιχα, Ολυμπιακός και Γλυφάδα θα ριχτούν στη μάχη (17/4, 17:00) με στόχο να διεκδικήσουν στη Λάρισα το 5ο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών!

Μπορεί ο τελικός του 5ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο Final Four της Λάρισας να έχει ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο φαβορί, ωστόσο όλα θα κριθούν στην πισίνα! Ολυμπιακός και Γλυφάδα θα κοντραριστούν (17/4, 17:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας με φόντο φυσικά την κούπα!

Από τη μια, οι «ερυθρόλευκες» έχουν ξεκάθαρο τον πρώτο λόγο λόγω δυναμικότητας. Στόχος του φυσικά ένας ακόμα τίτλος, που θα συνδυαστεί με διατήρηση του τροπαίου, κάτι που απλοποιήθηκε εύκολα στον ημιτελικό κόντρα στον Εθνικό. Από την άλλη ο ΑΝΟΓ κατάφερε να κερδίσει την παρθενική του πρόκριση στον τελικό μετά το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα έχει να λέει για αυτό το σπουδαίο του επίτευγμα.




«Το σημαντικό ήταν η νίκη, γιατί κατά την άποψή μου η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουμε να συνειδητοποίσουμε τι πήγε λάθος σήμερα και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε εν όψει του αυριανού τελικού κόντρα σε μια ομάδα δυνατή, όπως είναι η Γλυφάδα. Συγχαρητήρια, πάντως, για την προσπάθεια και στον Εθνικό και στα δικά μας κορίτσια», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Αλεξάντερ Τσίριτς, μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό.



«Εμείς θέλαμε να πάμε τελικό κι έτσι πετύχαμε τον πρώτο μεγάλο στόχο. Πλέον εκεί θα επιδιώξουμε μια καλή εμφάνιση, θα παίξουμε το πόλο μας για να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση του κόσμου φέτος και να χαρούμε το παιχνίδι. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, με σκληρή προσπάθεια στην προπόνηση, έχουμε κορίτσια με πολύ καλούς χαρακτήρες, μια διοίκηση πολύ κοντά μας και έναν χορηγό που στηρίζει σε μέγιστο βαθμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Γλυφάδας, Θόδωρος Ανδρεάκος, μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.


Η... σύντομη ιστορία των τελικών

2018 (Καρπενήσι) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-11
2019 (Χίος) Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 10-8
2020 (Φάληρο) Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλανδρίου 16-4
2021 (Βουλιαγμένη) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 11-8

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x