Πόλο

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάρισας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 23-9 της Λάρισας στο Παπαστράτειο, στο δεύτερο παιχνίδι του μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες για την Α' κατηγορία γυναικών.

Τον δεύτερο αγώνα τους σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσαν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη 6 Μαΐου προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η Θεσσαλική ομάδα η οποία χθες (5/5) αγωνίζονταν στο Ρέθυμνο.

Ο Ολυμπιακός χωρίς τις Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Σταματοπούλου στην σύνθεσή του, επικράτησε με 23-9 της αντιπάλου που παρατάχθηκε με 10 παίκτριες στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Με την νίκη αυτή ο πρωταθλητής Ευρώπης έφθασε στις 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΝΟΒ, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Η Λάρισα παραμένει με 13 βαθμούς στην 8η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-2, 4-2, 8-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Σιούτη 4, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Τσουκαλά 1, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 2.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 2, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Κλάπερτον 1, Η. Καρυπίδου 5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x