Πόλο

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Πράσινη» υπέρβαση ή συνέχεια της «ερυθρόλευκης» δυναστείας;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε έναν τελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών απόψε (19:00, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, ΕΡΤ Sports) στην Πάτρα.

Πέρασαν οκτώ χρόνια από την τελευταία αναμέτρηση του Καρπενησίου, όμως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθε ο καιρός να τεθούν ξανά αντιμέτωποι για τον τελικό του Κυπέλλου πόλο ανδρών στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας απόψε στις 19:00 (sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, ΕΡΤ Sports).

Οι «πράσινοι» μετά την σπουδαία τους παρουσία στον ημιτελικό κόντρα στον Εθνικό, όπου και επικράτησαν με σκορ 6-5, θα αναζητήσουν στη δεύτερη παρουσία τους σε τελικό τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Σε περίπτωση που το σύνολο του Δημήτρη Μάζη κατακτήσει το τρόπαιο θα μπει στην κλειστή λίστα των ομάδων που προσθέτουν στην φαρέτρα τους το εν λόγω τρόπαιο ισοφαρίζοντας των ΝΟ Πατρών και των ΝΟ Χίου.



Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα για την ομάδα του Πειραιά, είναι πιο ξεκάθαρα καθώς αυτή θα είναι η 31η παρουσία σε έναν τελικό Κυπέλλου στην οποία στόχος είναι η 24η κατάκτηση. H oμάδα του Ιγκόρ Μιλοβάνοβιτς έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στην αξιόμαχη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό επικρατώντας 12-7 και πλέον είναι έτοιμη για μια ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» στεφθούν Κυπελλούχοι θα φτάσουν τις πέντε διαδοχικές κατακτήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x