Τένις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του GPTCA Level C ATP certified και Basic Instructor

Το σεμινάριο κατάρτισης προπονητών τένις θα λάβει χώρα στο Αθλητικό Kέντρο Παλαιού Φαλήρου το τριήμερο 10-12 Ιουνίου 2022.

Διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του τένις θα δώσουν το «παρών» στο GPTCA Level C ATP certified και Basic Instructor Course, με κεντρικό ομιλητή τον Αλμπέρτο Καστελάνι, μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προπονητών της ATP και κορυφαίο mental coach, με εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι σπουδαίοι προπονητές Τόνι Ναδάλ και Απόστολος Τσιτσιπάς, αλλά και ο διεθνούς εμβέλειας γυμναστής, Χρήστος Φιωτάκης. Μαζί τους ο Δημήτρης Κατσάνος και η επιδιαιτήτρια Ντόρα Πατσουράκου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Level C course, ενώ παράλληλα δυνατότητα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν και οι μη κάτοχοι διπλώματος προπονητή, καθώς, παρακολουθώντας το Basic Instructor Course και, κατόπιν ειδικών εξετάσεων, θα τους δοθεί βασικός τίτλος προπονητή.

Δύνασθε να δηλώσετε συμμετοχή στον πρόεδρο της GPTCA στην Ελλάδα, Χάρη Κρυσταλογιάννη, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης harykrystallogiannis@gmail.com, όπως και στον αριθμό +30 6945 979 777.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x